hondenuitlaatservice groepje

Hondenuitlaatservice Dogs in Progress is helaas gestopt. Aanmelden is daarom dus niet meer mogelijk.

Dogs in Progress gaat helaas stoppen met de uitlaatservice, aanmelden is daarom niet meer mogelijk.

Hondenuitlaatservice Veldhoven – Dogs in Progress staat voor veiligheid, aandacht en kleinschaligheid.

(vanaf 1-1-2018 maakt Dogs in Progress gebruik van een eigen stukje bos wat omheind is en zo kan ik de veiligheid van de honden nog beter waarborgen

Vanwege mijn achtergrond als gedragstherapeut wil ik graag dat de honden die meegaan met hondenuitlaatservice Dogs in Progress een leuke, ontspannen wandeling maken. Mijn kennis als gedragstherapeut kan ik hierbij goed gebruiken om te zorgen dat alles goed en veilig verloopt tijdens de wandeling.

Het samen wandelen en spelen met andere stabiele honden is ontzettend leuk voor uw hond en het is ook heel goed voor de socialisatie. Bij het indelen van de groepjes wordt goed gekeken welke honden het beste met elkaar matchen om de wandeling zo leuk mogelijk te maken en onnodige stress te voorkomen.

Omdat ik met kleine groepjes honden loop kan ik iedere hond ook voldoende aandacht geven tijdens de wandeling en tegelijkertijd ook de veiligheid beter waarborgen.

Hondenuitlaatservice Veldhoven – Dogs in Progress maakt wandelingen van ruim een uur en rijdt in Veldhoven en Meerhoven.

Hondenuitlaatservice Veldhoven Ziggy en Joy 4

Als u interesse heeft in Hondenuitlaatservice Veldhoven – Dogs in Progress kunt u contact met mij opnemen. Ik zal dan langskomen voor een (gratis) intakegesprek.

Tijdens dit gesprek kan ik kennis maken met u en uw hond. Om een beeld te krijgen van het karakter van uw hond maken we samen een kleine wandeling en behandelen we een korte vragenlijst. Uiteraard is er ook alle ruimte voor uw vragen over de hondenuitlaatservice van Dogs in Progress.

Mocht u beslissen om uw hond mee te laten gaan met de uitlaatservice dan worden er een aantal documenten ondertekend. De overeenkomst, de algemene voorwaarden en in het geval dat u zelf niet thuis bent een sleutelcontract. Er zal zeer zorgvuldig met uw sleutel worden omgegaan en de sleutel zal ik alleen op dagen dat uw hond meegaat bij mij dragen. (de sleutel wordt niet van naam en adres voorzien)

U krijgt ook een penning met de contactgegevens van Dogs in Progress voor aan de halsband of het tuigje.

Uitlaatservice Veldhoven Dogs in Progress bus

Transportkooien Dogs in Progress uitlaatservice Veldhoven Transportkooien uitlaatservice

Tarieven
Informatie aanvragen