Puppycursus Veldhoven

Puppycursus (opvoeding)

Dogs in Progress – Veldhoven gelooft dat de puppycursus (opvoeding) van uw hond zo stressloos mogelijk moet verlopen zodat u zelfverzekerde hond krijgt die goed met alle prikkels van het leven kan omgaan.

Om er voor te zorgen dat een hond minder stress zal ervaren in zijn/haar leven zullen we als eerste de communicatie (kalmerende/stress signalen) van de hond moeten begrijpen. Hierdoor gaan we onze hond dus beter begrijpen en wordt onnodige stress en eventueel probleemgedrag voorkomen.

Belangrijk tijdens het socialiseren en trainen van uw hond is dat we dat op het tempo van uw hond doen. Een hond dwingen om bepaalde dingen te doen geeft stress en heeft dus een averechts effect. Geef uw hond dus de tijd en ruimte om zelf dingen te ontdekken en oefeningen te begrijpen. (het is geen wedstrijd)

Dogs in Progress – Veldhoven maakt tijdens de puppycursus gebruik van positieve trainingsmethoden gebaseerd op beloning. Door in kleine groepjes de puppycursus te geven is het wat rustiger (minder stressvol) voor de honden en zo kan ook iedereen de individuele aandacht krijgen die nodig is.

Het is ook mogelijk om de puppycursus te volgen middels privé lessen. Grote voordeel hiervan is dat alle aandacht naar u en uw puppy gaat. Voor meer vragen over de privé puppycursus kunt u contact met mij opnemen.

Tarieven
Informatie aanvragen